Wegenwerken E17 tussen Waregem en Kruishoutem

Tussen 13 juli en 31 augustus worden er wegenwerken uitgevoerd op de E17 tussen Waregem en Kruishoutem. De volledige rijhelft richting Gent wordt vernieuwd van voorbij de afrit Waregem tot de grens met Oost-Vlaanderen.

  • In de week van 13 juli worden er doorsteken door de middenberm gemaakt aan het begin en einde van de werfzone. tijdens deze werken is het linkerbaanvak van de E17 in beide richtingen afgesloten.
  • NIEUW: Omdat het wegdek op de plaats van de doorsteken in slechte staat is, krijgt dit stuk E17 een nieuwe asfaltlaag op maandag 20 juli (en misschien ook woensdag 22 juli). Op dinsdag 21 juli, nationale feestdag, is er geen hinder.
  • Vanaf vrijdag 24 juli start de vernieuwing van de rijweg. Richting Gent verloopt het verkeer op twee versmalde rijstroken op het rijvak richting Kortrijk. Tijdens deze werken wordt de oprit richting Gent afgesloten te Waregem. Er wordt een omleiding voorzien via de E17 richting Kortrijk om in Deerlijk af te rijden en de oprit richting Gent te nemen.

(bron: http://www.waregem.be/nieuws/wegenwerken-e17-tussen-waregem-en-kruishoutem)