Nationale Eventing L'Equino 2020 - covid19

 

Beste vrijwilliger, sympathisant,

Dat COVID-19 de hele wereld stevig in haar greep heeft, hebben we de voorbije maanden – zowel privé als professioneel – allemaal ondervonden. Er werden strenge, maar noodzakelijke veiligheidsmaatregelen getroffen met onze gezondheid als prioriteit nummer één.

Het goede nieuws is dat er momenteel overal ter wereld aan gefaseerde exit scenario’s wordt gewerkt, die in heel veel landen al een concrete uitrol kennen. Iets wat ook geldt voor België: onze Nationale Veiligheidsraad communiceerde afgelopen woensdag via Eerste minister Sophie Wilmès een aantal bijkomende versoepelingen op de maatregelen, maar helaas werd ook het verbod op sportwedstrijden tot en met 31 juli aangekondigd. 

Gezien Eventing L’Equino dit jaar zou doorgaan van 31 juli tem 2 augustus, zien wij ons als bestuur genoodzaakt om de editie 2020 te cancelen. Een beslissing die niet licht genomen werd en die wij uiteraard heel diep betreuren. 

Wij houden eraan om jullie, onze trouwe vrijwilligers en sympathisanten, hier persoonlijk van op de hoogte te brengen. Temeer omdat Eventing l’Equino zonder jullie steun en hulp nooit was uitgegroeid tot zo’n mooie wedstrijd. Oprecht bedankt voor jullie inzet en enthousiasme doorheen ons 25-jarig bestaan!

Maar tot ziens is absoluut géén vaarwel: wij kijken er volop naar uit om samen met jullie de editie 2021 neer te zetten én om tegelijk samen ons 25 jarig jubileum te vieren. Jullie hopelijk ook? 

Stay safe and see you soon!

Mvg,

Team l’Equino

20140725 1004 Lieven De Cock